Göd
Göd
Budapest
+36 30 870 6690 Hét - Csüt 07:00 - 15:00 Pén 07:00 - 14:00 2131 Göd, Nemeskéri-Kiss Miklós út 39.
+36 30 919 0541 1158 Budapest, Késmárk utca 13.
Piacvezető
MAGYARORSZÁGON


Certifikációk
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
BS OHSAS 18001:2007
KAPCSOLAT

Üzleti szabályzat

Általános Szerződési Feltételek

Üdvözöljük webáruházunk vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelését elküldené, az alábbi szabályokat szíveskedjen alaposan átolvasni. Webáruházunkban bárki vásárolhat, aki elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek veszi. Webáruházunkban történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló a megrendelőlapon található mezőket maradéktalanul kitölti. A kifizetett, de el nem szállított anyagok után tárolási díjat számolunk fel . Mértéke: befejezett (teljes) hét után a bruttó érték 1%-a.

Partnerek

A alábbiakban részletezett Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban ÁSZF) az egymással kölcsönös szerződésben álló felekre vonatkozik. Egyrészről Dunamenti.hu internetes áruház üzemeltetője a Mercor Dunamenti Zrt. Adószám: 13303482-2-13Cégjegyzékszám: 13-10-040801 (Pest Megyei Bíróság mint Cégbíróság)(továbbiakban Eladó), másrészről a vevői megrendelést rögzítő mindennemű természetes és jogi személy (továbbiakban Vevő). A rendelés leadásával az itt olvasott feltételeket a Vevő elfogadja. A Vevő tudomásul veszi, hogy a www.dunamenti.hu honlapon végrehajtott megrendelés következményeként a megrendelt termékre közötte és az Eladó között adás-vételi és szállítási szerződés jön létre.

A szerződés tárgya

A szerződés tárgya a www.dunamenti.hu internetes áruházban található mindazon árucikk, amire a vevő vásárlási megrendelést rögzít. A Vevő az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó képekben és leírásban találja meg. A megrendelés rögzítésével a Vevő kijelenti, hogy a megrendelt termék paramétereit elfogadja.

Rendelés

A www.dunamenti.hu internetes áruház termékeire rendelést leadni internet-en keresztül a nap 24 órájában lehet. A munkanapokon leadott megrendeléseket 1 munkanapon belül visszaigazoljuk, és (szombat-vasárnap, valamint egyéb munkaszüneti nap nem számít bele) a kívánt címre szállítjuk. Az internetes rendelésről minden esetben visszaigazolást küldünk. Webáruházunk kizárólag belföldi értékesítést végez.

Árak

Áraink az Áfát nem tartalmazzák, az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Szállítás

A megrendelés visszaigazolásának értelmében.

Elállás joga

A megrendelés átvételéről számítva Önnek 14 nap áll rendelkezésére, hogy indoklás nélkül elálljon a vásárlástól. Amennyiben elállási jogával élni kíván, kérjük ezen nyilatkozatát írásban, e-mailben a [email protected], [email protected], vagy [email protected] vagy postai úton juttassa el a Dunamenti Tűzvédelem Zrt. 2131Göd, Nemeskéri K. M. u.39. címünkre, amelyet visszaigazolunk Önnek.

A vásárlástól való elállás bejelentéstől számítva 14 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket visszajuttassa fenti címünkre.

A termék visszaszállítása és annak költsége a Vásárlót terheli, ezt átvállalni nem áll lehetőségünkben.
A teljes vételárat a vásárlástól való elállás bejelentéstől számított 14 napon belül visszatérítjük, de ennek előfeltétele a termék megfelelő állapotban való visszajuttatása.
A felelősség korlátozása

Az Eladó semmilyen módon nem felelős az Interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat elveszéséért, Internet hálózatban bekövetkező bármely működési hiba, meghibásodás a vételi eszközökben, bármely szoftver nem megfelelő működése, bármely programhiba technikai hiba bekövetkezéséért.

Személyes adatok védelme

A www.dunamenti.hu weboldalon a regisztráció során megadott adatokat nem adjuk ki harmadik félnek, az adatokat bizalmasan kezeljük.